Janine Roelfsema, gecertificeerd Zumba, Zumba Gold, Zumbatomic, Bootcamp instructeur

     

 

Janine Roelfsema

Gedurende mijn leven heb ik verschillende sporten fanatiek beoefend. Begonnen met Klassiek Ballet, Jazz, Stijldansen, Latin-salsadansen, Aerobic en later de opleiding Zumba fitness instructeur en gecertificeerd Fitness-/Bootcamp trainer gevolgd. 

Zumba:

Ik geef Zumba, Zumba fitness, Zumba step, Zumba Strong en Zumbatomic. Wanneer je mijn Zumba les volgt is het altijd een feestje! Een intensieve, vrolijke dans work-out op opzwepende Latin music. Je leert de basis stappen van de Merengue, Salsa, Cumbia, Reggeaton, Flamenco, Samba en nog veel meer! Ik wil mensen graag inspireren en motiveren om vooral lekker te bewegen met plezier. Aan het einde van de les ga je bezweet en met een glimlach en leeg hoofd naar huis! Dus ik zeg: Come and Enjoy my classes!

Bootcamp:

Mijn Bootcamplessen zijn gezellig, actief en effectief! Tijdens mijn lessen zul je alle aspecten van een goede bootcamptraining ondervinden, maar altijd op het niveau dat voor jou haalbaar is. Vooral het sociale gedeelte van de lessen vind ik belangrijk, want wat is sporten zonder FUN? Daarnaast moet er natuurlijk ook hard gewerkt worden, zonder hard werken boeken we ook geen resultaat. We doen dit tenslotte samen! Dus vind je het leuk om met een leuke groep te sporten, en wil jij je doel behalen. Kom dan langs in mijn les!

Mijn passie is het motiveren van mensen zodat ze hun grenzen opzoeken. Tevens vind ik het belangrijk te letten op een goede uitvoering van de oefeningen om het maximale eruit te halen. Wanneer je samen sport motiveer je elkaar, je leert elkaar beter kennen en je bent heerlijk in de natuur; wat je hoofd leegmaakt.

Let’s do Zumba en do Bootcamp!

Slogan: where fat is BURNED, and pride is EARNED