Waarom Zumba?

  • - Het is anders;
  • - Je conditie verbeterd;
  • - Het is fun;
  • - Je verbrand calorieën;
  • - Je verstevigd je spieren;
  • - Het is makkelijk.Zumba® is een dans-fitnessprogramma gebasseerd op latijns-amerikaanse muziek. Dansstijlen als salsa, merengue, cumbia, cha-cha, reggeaton en hip hop worden omgetoverd tot energieke fitness moves. Het voelt als een PARTY terwijl je sport.

Zumba® is een leuke, spannende en effectieve manier om te sporten terwijl je het niet doorhebt. En dat terwijl je met Zumba 1000 calorieën per les kunt verbranden! 

Na een paar weken voel je dat je conditie is verbeterd en dat je lichaam mooi in vorm is. Zumba is geweldig voor je ziel, lichaam en geest en geschikt voor alle leeftijden en niveaus.                                                                 


 

ZUMBA GOLD® is uitermate geschikt voor mensen die hun conditie willen opbouwen of voor mensen voor wie ZUMBA FITNESS® nog te snel gaat! Doe mee en houdt lichaam en geest actief en gezond! Het verschil met ZUMBA FITNESS® is dat bij ZUMBA GOLD® het tempo lager is. De ZUMBA GOLD®-les is een workout op dynamische Latin muziek boordevol unieke en exotische danspassen.
ZUMBA GOLD® verbrandt calorieën, ontwikkelt spierkracht en verbetert je gezondheid en uithoudingsvermogen.
Dans en geniet!                                          
Zumbatomic is Zumba for kids. Deze leuke vorm van Zumba is speciaal voor kinderen ontwikkeld. Het is dansen, daarbij ook Zumba in spelvorm en ook de muziek is daarvoor speciaal aangepast. De kinderen doen gezond op een voor hun heel leuke manier aan fitness.

                                                                                                                               


Zumba Step Zumba Step is de ideale workout om uw conditie te verbeteren door te dansen. Neem uw onderlichaam onder handen met trainingen en calorieverbranding met Zumba® Step, het nieuwste Zumba® programma. Het is ideaal om vet te verbranden, om af te vallen en om een strakker lichaam te krijgen. Wie wil dat nou niet?